Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
İsmet BALKAN

İsmet BALKAN


MAALESEF O GÜNLERDE ÇOK DETAYLARI İLE GÖRDÜĞÜM, ÇARPIKLIKLAR KATLANARAK ÇOĞALDI VE NETİCESİNDE BİR REFERANDUM ÖNCESİ VE SONUCU YAŞANDI.

18 Nisan 2017 - 10:46

Değerli Arkadaşlar, Ülkemizin ve Milletimizin geleceği için çok önemli bir referandumu geride bıraktık, izlenimlerimi kısaca siz çok değer verdiğim MİLLETİM ile paylaşmak istiyorum. Belki de bu benim son Siyasi içerikli yazım olacak.

Bir çoğunuzun bildiği üzere, 1 Kasım genel seçimlerine kadar Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevimi büyük bir şevk ve çoşku ile yürütmüş, 1 Kasım secim gecesi Çanakkale MHP teşkilatı olarak kazanmış olduğumuz 1 Milletvekilliğini kaybetmemiz ve oylarımızın düşmesinden dolayı, o gece MHP İL Başkanlığından İstifa etmiştim.

İstifamın gerekçesini, o günlerde anlatmaya çalışsam da, pek anlaşılacak ortam olmadığını görerek ısrarcı olmadım.

Şimdi biraz değinmek istiyorum;

Bizim gibi insanların Siyaset yapmasının temelinde, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ile devamını sağladığımız, TÜRK varlığını devam ettirmek ve Türk Milletinin her açıdan güçlenerek yarınlara ulaştırmak vardır.

Her zaman örnek aldığım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk en zor günlerde doğru inanç ve azim ile bunu başarmış, bizim de devam ettirmemiz için Türkiye Cumhuriyetini kurmuş, rejim olarak Demokrasi ile özgür Hukuk devlet modelini seçmiş idi !

1 Kasım öncesinde artık, Demokrasinin işlemediğini, yol haritamızın Atatürk İnkılap ve Devrimleri ile bağdaşmadığını, Şahsi Menfaatlerin, Millet Menfaatlerinin önüne geçtiğini vb. gibi bir çok hatayı net görmüş ve yaşamış olmamdan dolayı, 1 KASIM SECİM GECESİ BÜYÜK BİR GURUR İLE SÜRDÜRDÜĞÜM MHP ÇANAKKALE İL BAŞKANLIK GÖREVİMDEN İBRET OLSUN DİYE İSTİFA ETMİŞTİM.

Bu kararımı özgür iradem ile aldım ve o günden bu güne hiç pişmanlık duymadım.

MAALESEF O GÜNLERDE ÇOK DETAYLARI İLE GÖRDÜĞÜM, ÇARPIKLIKLAR KATLANARAK ÇOĞALDI VE NETİCESİNDE BİR REFERANDUM ÖNCESİ VE SONUCU YAŞANDI.

Türk Milleti kesinlikle nitelikli bir Millet, bunu çok yüksek oranda sandığa giderek gösterdi. Fakat onun bu niteliğini bozmak, yanlış yönlendirmek için müthiş tezgahlar, senaryolar kurulduğuna inanıyorum.

Belki de Millet olarak en büyük zafiyetimiz; '' Kolay inanmak ve inandığımızı sorgulamadan uygulamak,,

Ülke ve Millet menfaatlerinde bizim coğrafyamızda bu durum çok tehlikeli sonuçlar doğura biliyor. Maalesef günümüzün bir çok Siyasetçisi, bir çok Yayın kuruluşu, bir çok sivil toplum örgütü, insanımızın üzerinde önce güven oluşturuyor, daha sonra kendi menfaatleri ve kendisine dikte edilen yol haritaları doğrultusunda bu güveni suistimal edebiliyor.

Bana bu menfaat yol haritasının yapımcıları dışarıdan, oyuncuları içeriden gibi geliyor. Bilmem siz ne dersiniz ?

Sözlerimi FATİH SULTAN MEHMET'in sözleri ile bitirmek istiyorum;  

AKLI ÖLDÜRÜRSEN, AHLAK DA ÖLÜR.

AKIL VE AHLAK ÖLDÜĞÜNDE MİLLET BÖLÜNÜR..

KADI'YI SATIN ALDIĞINDA ADALET ÖLÜR.

ADALETİ ÖLDÜRDÜĞÜN ZAMAN DEVLET ÖLÜR..

BENDEN BU KADAR, GERİSİNİ SİZE BIRAKIYORUM. Her zaman,her yerde NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Saygı ve Sevgilerimle

Ismet Balkan

YORUMLAR

  • 0 Yorum