Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Bülent BÜBERCİ

Bülent BÜBERCİ


Umutlu Bekleyiş

12 Ocak 2017 - 18:00

Bir sezonun daha ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kaldı. Çanakkale’yi profosyonel ve yarı profosyonel liglerde temsil eden takımların sezonun ikinci devresinde gösterecekleri performanslar şimdiden merak konusu haline geldi.

Çanakkale’yi Spor Toto 3.ligte temsil eden Çanakkale Dardanelspor ikinci yarıya umutla bakıyor. Sezonun ilk devresinin son haftalarında çıkışa geçen kırmızı-beyazlı takım iyi bir devre arası kamp dönemi geçirdi. Şu ana kadarda kadrosunu iki yetenekli isimle güçlendirdi.

Sezonun ikinci yarısında özellikle iç sahada alınacak galibiyetler Çanakkale Dardanelspor’un sıralamadaki yerini belirlemede ölçü olacak. Kurumsal olarak güçlü bir yapıya sahip olan Çanakkale Dardanelspor’da gerek yönetim kurulu, gerekse taraftarlar ikinci yarıya umutla bakıyorlar.

Bölgesel ligte kentimizi temsil eden iki takımımızdan biri olan Karabiga Belediyespor’da işler pek yolunda gitmiyor. Sezon başında alışılagelmişin dışında kent dışından bir çok transfer yapan Karabiga ekibi istediği sonuçları alamayan takımların başında geldi.

İlk devrenin bitmesi ile birlikte kadrosundan on tecrübeli oyuncu ile yollarını ayıran Karabiga ekibinde ara transferde’de pek ses çıkmadı. İkinci yarıda Karabiga ekibinin işi çok zor gibi gözüküyor.

Bölgesel ligteki bir diğer temsilcimiz Yeni Çanspor ise sezona büyük umutlar ile girmesine rağmen istenilen sonuçları alamayarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yeni Çanspor’da ilk yarının bitmesi ile birlikte teknik kadronun raporu doğrultusunda bazı isimler ile yollar ayrıldı.

Yeni transferlerin önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen Yeni Çanspor’da sezonun ikinci yarısında en büyük koz yine taraftar olacak.

Bülent Büberci

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum