Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNE-BABA OKULU YENİCE VE ÇAN'DA EBEVEYNLERLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu koordinasyonunda, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Yenice ve Çan ilçelerinde gerçekleştirilen Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri ebeveynlerle bir araya geldi.

ANNE-BABA OKULU YENİCE VE ÇAN'DA EBEVEYNLERLE BİR ARAYA GELDİ
04 Kasım 2019 - 12:00

2 Kasım 2019 Cumartesi günü Yenice ve 3 Kasım 2019 Pazar günü Çan ilçelerinde gerçekleştirilen etkinliklere;Yenice Belediye Başkan Yardımcısı Berna Özen, Yenice İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yüksel Baş, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Yenice Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gökay Bulut, ÇTSO 19 no’lu Meslek Komite Başkanı Özgür Erbil, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek,  Başkan Yardımcısı Emel Torun, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda ebeveyn katıldı.

“İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU OLARAK, SOSYAL SORUMLULUK VE GİRİŞİMCİLİK KONULARINDA FARKINDALIK YARATARAK, BÖLGEMİZDE YENİ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yenice ve Çan ilçelerinde gerçekleştirilen Anne-Baba Eğitim Seminerleri hakkında bilgi veren Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Yenice ve Çan ilçelerimizde gerçekleştirilen etkinliklerimize destek veren Yenice Belediye Başkanımız Veysel Acar veÇan Belediye Başkanımız Bülent Öz ile Yenice Belediye Başkan Yardımcımız Berna Özen’e gösterdikleri işbirliği için teşekkür ediyorum. Anne-Baba Okulu Eğitim Semineri, gittiğimiz her ilçede büyük ilgi gördü. Eğitmenimiz Uzm. Psikolog Dr.Serhan Doğan tüm ebeveynlerin karşılaştığı güncel sorunlarla ilgili çok önemli tespitler ve çözüm önerileri üreterek önemli bir ihtiyaca parmak bastı.Bizler, anne ve babalar olarak geleceğimiz olan çocuklarımızı nasıl daha iyi eğiterek, toplumda faydalı birer birey haline getirebiliriz, sürekli bunu araştırıyoruz. İşte bu dönemin ilk harçlarının atıldığı, temel yapısının oluşturulduğu, çocuğun gelişim süreçlerinin ve tüm algılarının açık olduğu 0-6 yaş dönemi kritik önem taşıyor. Eğitim Seminerlerimizde özellikle bu dönemin nasıl geçirilmesi gerektiği ve karşılaşılan sorunlarla nasıl baş edilmesi gerektiği anlatılıyor. Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak bölgemizin sosyal ve girişimcilik kültürüne katkı sağlayan projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

“ANNE-BABA OKULU EĞİTİM SEMİNERİ;ÇTSO KONGRE FUAR MERKEZİÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ VE GÖKÇEADA’DA YAPILACAK”

Anne-Baba Okulu Eğitim Seminerinin bir sonraki programı hakkında bilgi veren Başkan Birce Bilici Şimşek, Kasım ayı içerisinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Gökçeada’da yapılmasının planlandığını ve yakın bir tarihte programla ilgili duyurulara başlanacağını belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum