Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TDD, DÜNYA REKORTMENİYLE DERİNLERE DALDI

Hak temelli çalışmalarına devam eden Topluma Destek Derneği, bu hafta milli sporcu, serbest dalıcı, su altı fotoğrafçısı, Türkiye ve Dünya Rekortmeni Birgül Erken'i ağırladı.

TDD, DÜNYA REKORTMENİYLE DERİNLERE DALDI
04 Kasım 2019 - 11:59

Çanakkale Belediye Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesis Alanı Ercan Atsız Toplantı Salonu'nda gerçekleşen söyleşide, Birgül Erken ile TDD üyeleri buluştu. Sporculuk ve öğretmenlik yaşamından paylaşımlarda bulunan milli sporcu, söyleşide su altı fotoğraflarına da yer verdi.

Söyleşi hakkında açıklamada bulunan TDD Kadın Hakları Kurulu Sorumlusu Merve Çelik: '' Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlenmesi küresel bir öncelik taşıyor. Biz de toplumun her alanına faaliyet gösteren bir dernek olarak, kadın haklarını, emeği ve toplumsal eşitliği vurgulamak için anlamlı bir etkinlik düzenledik. Milli sporcu, Dünya ve Türkiye rekortmeni Birgül Erken, yeni rekor denemesi öncesi bizi kırmayıp çok verimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Milli sporcumuz ile birlikte tekrar mavi derinliklere doğru daldık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum