Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YEREL DEMOKRASİ" ADLI SÖYLEŞİ DİKKAT ÇEKTİ

Gazeteci Yazar Kadri Gürsel ve Ali Mert Taşcıer, Çanakkale’de 'Yerel Demokrasi'yi konuştu.

14 Aralık 2019 - 17:16

Çanakkale'nin yerel demokrasi örneğini en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Gürsel, ayrıca Türkiye'nin 2020 yılında erken seçime girebileceğini duyurdu.

Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik, Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Söyleşide ilk olarak Gazeteci Yazar Kadri Gürsel söz aldı. Yerel demokrasi örnekleri arasında Çanakkale'nin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Gürsel; ''İktidar modellerinin geliştirilebileceği yegane alanlar olarak yerel yönetimler ortaya çıkıyor. Benim için Çanakkale'nin ayrı bir önemi var" dedi.

Yapılan söyleşide Gazeteci Yazar Kadri Gürsel'e teşekkürleri belirten Başkan Gökhan; " Öncelikle sizleri burada görmekten büyük keyif aldık. Bu söylediklerinize bir ilave de ben yapmak istiyorum bu seçimler olağanüstü hal noktasında yapılır. Hiçbir demokratik ülkede olağanüstü halde seçim yapılmaz çünkü olağanüstü hal baskı rejimidir" dedi.

Söyleşi sonrasında Başkan Gökhan konuklara Çanakkale seramiği hediye etti ve  iki önemli isim, Çanakkaleli hayranları için kitaplarını imzaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum