Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

AK Parti Lâpseki İlçe Başkanı Halil Özer ise konu ile ilgili basın açıklamasında bulunarak, Lâpseki ilçesinin Ak Parti’den adayının Eyüp Yılmaz olduğu ve kısa bir süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

08 Aralık 2018 - 11:16

AK Parti Lâpseki İlçe Başkanı Halil Özer, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarda Lâpseki Merkez’de belediye başkanlığı için aday adayı çıkmadığını söyledi. 4 il genel meclis üyesi aday adayı ve 3 belde belediye başkan aday adayı ile süreci tamamladıklarını belirten Özer, “Bundan sonraki süreçte herkes merak ediyor. Herkesin beklediği adaylar kim olacak ve adaylar ne zaman açıklanacak. Ama genel merkezin bununla alakalı çalıştığını biliyoruz. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü bizler Ankara’daydık ve bizler ilçe başkanları olarak görüşlerimizi genel merkezde yapılan komisyonda komisyon üyelerine bildirdik. Her hangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum en kısa sürede hem Lâpseki hem de Umurbey ve Çardak belediyelerimizin, belediye başkan adayları açıklanacaktır. Akabinde de il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz belirlenip milletimizin karşısına yeniden hizmet etmek için adaylarımız çıkacak” ifadelerinde bulundu.

Lapseki’ye yapılan yatırımlara değinen Özer, “Lapseki’de görüyorsunuz en son geçtiğimiz hafta doğalgazı vermenin mutluluğunu yaşadık ondan önce alt yapıyı bitirdik ve Lapseki’nin en uzak mahallerinden başlayarak şehir merkezimize kadar bir çok mahallemize parke taş döşemesi yaparak bugün ilçemizi adeta büyük şehirlerle yarışır hale getirdik. En son söz verdiğimiz gibi Bayram dere barajından arıtılmış suyu da Lâpseki halkına sunduk. Daha yapacağımız çok işimiz var. Görüyorsunuz özellikle hükümetimizin aracılıyla da yapılan birçok yatırımımız var devlet hastanemizden hükümet konağımıza kadar, okullarımızdan statlarımıza kadar ilçemize birçok hizmet ettik. Tabi ki bunlarının büyük mimarı hem belediye başkanlarımız hem de ilçemizin evladı Sayın Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Bülent Turan. Biz bu özellikle iletişimde uyum içinde çalışan bu ekibin Lâpseki’ye daha çok işler yapacağını buradan müjdesini vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Lapseki Tv

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum