Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAPAY ZEKA DEVRİMİ, İNTERNET HABER SİTENİZİ HAZIRLIYOR, SOSYAL MEDYANIZA HABER KAYNAĞI SAĞLIYOR!"

Bu teknolojinin yetenekleri sadece radyo programı yapmakla sınırlı değil. sezai.org.tr ayrıca sosyalmedya paylaşımları, blog yazıları ve diğer yazılı içerikleri de hazırlayabiliyor.

12 Ocak 2024 - 14:59
İnternet üzerinde,radyoların uygulamalarını, haber içeriklerini kategorilere göre özgünleştiriyor ve ek kaynak gerektirmeden bir haber sitesi olarak da işlev görüyor. Hazırlanan haber içeriğini sosyal medya sitesinden spotlar halinde duyuruyor ve bu sayede radyoların sanal ayak izlerini güçlendiriyor.
Duymaya hazır olun! RATEM Bilişim A.Ş' nin geliştirdiği yeni nesil yapay zeka uygulaması sezai.org.tr,radyo dünyasını baştan yaratmaya geliyor. Üstelik bu yenilikçi teknoloji, radyo programlarının yönetimini ve internet üzerindeki varlıklarını da kapsıyor. Türkiye, sezai.org.tr adresiyle bu devrimi karşılamaya hazırlanıyor. sezai.org.tr, içerikleri kendi bulup hazırlıyor ve bunları dinleyicileriyle buluşturuyor. Kendi haberlerini oluşturup, özgünleştirip sunarak radyo dinleme deneyimini tamamen yeniliyor.
YAPAY ZEKADAN RADYO DEVRİMİ; SEZAİ.ORG.TR TÜM RADYOLARI DÖNÜŞTÜRÜYOR
Yapay zeka kontrolünde çalışacak radyolar, sezai.org.tr' nin gelişmiş teknolojisi sayesinde Facebook,Twitter, Instagram ve geniş bir haber kaynakları ağını tarayarak gündemi belirleyecek. Ardından,belirlenen konularda metinler hazırlanacak ve yapay zeka tarafından üretilen seslerle bu metinler dinleyicilere ulaştırılacak. sezai.org.tr, yalnızca tek bir radyoda sınırlı kalmayacak, her isteyen radyonun erişimine açık olacak. Üstelik, radyolar sezai.org.tr' nin sağladığı program içeriklerini kendi tarzlarına göre özelleştirerek farklı bir şekilde seslendirebilecekler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum