Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK KADINLARDAN VEFA ÖRNEĞİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Sosyal Politikalar Birim Başkanı Hicran Yıldırım ve beraberindeki heyetçe, 7 Ocak Beyaz Baston Görme Engelleler Günü vesilesiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

AK KADINLARDAN VEFA ÖRNEĞİ
12 Ocak 2024 - 15:00
İl Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Çanakkale Teşkilatları bu özel günde, sadece görme engelli bireylerle değil, yaşlılarla da bir araya gelerek toplumsal dayanışmanın ve farkındalığın önemini bir kez daha vurguladı.

Gelibolu Görme Engelliler Okulu’na yapılan ziyaret, engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları yerinde görmek ve onlarla dayanışma içerisinde olmak adına büyük önem taşıdı. Okul ziyareti sırasında, görme engelli öğrencilerle yapılan sohbetlerde onların talepleri, ihtiyaçları ve beklentileri dinlendi.
Ziyaretler sadece okulla sınırlı kalmadı. Görme engelli bireylerin çalıştığı işyerleri ve evleri de ziyaret edilerek, onların günlük yaşamlarına dokunuldu.

Bununla birlikte, AK Kadınlar bu özel günde yaşlıları evlerinde ziyaret ederek onların yanında oldular. Yaşlı vatandaşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde, onların tecrübeleri, anıları ve deneyimleri dinlendi.
Yaşlıların toplumun önemli bir parçası olduğunun altını çizen AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı yaptığı açıklamada;

“Bu özel gün vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, toplumsal dayanışma ve farkındalığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Engelli bireylerin ve yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşmaya ve destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum