Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ!

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale ili Bayramiç ilçesine bağlı Bekirler Köyü’ne giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ!
02 Eylül 2021 - 11:21
2 ilk müdahale aracı, 26 arazöz, 10 su ikmal aracı, 3 dozer, 7 helikopter, 1 uçak, 13 hizmet aracı, 1 yer ekibi, 3 treyler, 2 belediye itfaiyesi ve 10 teknik personel olmak üzere toplam 165 personel ile müdahale edilerek kontrol altına alınan orman yangını bölgesinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yangının söndürme ve soğutma çalışmaları hakkında Orman Bölge Müdürü Enver Demirci’den bilgi aldı.
İl genelinde ormanlara giriş yasağının 16 Eylül tarihine uzatıldığını ve yasaklarını en katı şekilde uygulandığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, “İçinde bulunduğumuz mevsim ve hava şartları yangınların oluşması için en elverişli zamanlardır. Vatandaşlarımız orman yangınına ya da kırsal alan yangınına sebebiyet verebilecek her türlü piknik ateşi, anız, atık ve çöplük ateşi yakmamaları büyük önem taşıyor” diye konuştu.
Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ Bekirler Köyü’nde çıkan orman yangınının söndürülmesinde emeği geçen orman ekiplerine ve destek olan vatandaşlara teşekkür ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Orman yangını çıkan Bekirler Köyü’nde Vali İlhami AKTAŞ’a, Bayramiç Kaymakam V. Adem Eser, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Bayramiç Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek ve Bekirler Köyü Muhtarı Mehmet Kolsal eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum