Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ ORHAN TAVLI, SEÇİLEN MUHTARLARA "HAYIRLI OLSUN" TEMENNİSİNDE BULUNDU

Vali Orhan TAVLI, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilerek muhtarlık görevine başlayan Muhtarlarla bir araya geldi.

VALİ ORHAN TAVLI, SEÇİLEN MUHTARLARA "HAYIRLI OLSUN" TEMENNİSİNDE BULUNDU
17 Nisan 2019 - 10:27

Deniz Polis Evinde seçilerek görevlerine başlayan Çanakkale merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları toplantısına Vali Yardımcıları ve kamu kurum temsilcileri katıldı. 

Vali Orhan TAVLI toplantıda yaptığı değerlendirmede,  18 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 1915 Çanakkale Köprüsü`nün temellerinin atıldığını ve yine 18 Mart 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla 1915 Çanakkale Köprüsü`nün kule keson temeli şaft montajının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2018 Yılını Troya Yılı ilan ettiğini belirten Vali Orhan TAVLI,  2018 Yılının Çanakkale Yılı olduğunu söyledi.

2018 Troya Yılı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın resmi açılışını gerçekleştirdiği Troya Müzesiyle Çanakkale’nin tanıtımının çok başarılı bir şekilde yapıldığını söyleyen Vali Orhan TAVLI, Çanakkale’nin 55 ülkede 144 yurtdışı fuarında tanıtılarak Çanakkale turizmine büyük bir katkı sağlandığını kaydetti.  

2018 yılında eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere her alan çok önemli yatırımların yapıldığını kaydeden Vali Orhan TAVLI,  bu yıl içerisinde Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’ın katılımlarıyla Çanakkale’yi bölgenin yazılım ve teknoloji üssü haline getirecek olan Çanakkale TEKNOPARK’ın açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.   

  Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesiyle Çanakkale’nin milli hasılasında en büyük pay sahibi olan tarım ve hayvancılık sektörüne ve bölge istihdamına sağlanacak katkılara değinen Vali Orhan TAVLI, Çanakkale İl Özel İdaresinin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. 

Vali Orhan TAVLI, toplantıda şimdiye kadar görev yapan muhtarlara teşekkür ederek seçilen muhtarlara “hayırlı olsun” ve “başarı” dileklerinde bulundu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum