Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, KARABİGA BELDESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Doğalgaz açılış ve meşale yakma töreni sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Karabiga beldesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ, KARABİGA BELDESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
07 Kasım 2022 - 11:38
Karabiga beldesi incelemelerinde; AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, AK PARTİ  İl Başkanı Naim MAKAS, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, İl Genel Meclis Üyesi Nihat BORAZAN, Belediye Başkanları, kurum amirleri ve İl Genel Meclis Üyeleri bulundu.

İlk olarak Karabiga beldesinde yapımı devam eden Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyet, okulun yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Ardından Karabiga Beldesinde uzun yıllar okul olarak hizmet veren ve Çanakkale Savaşı’nda hastane olarak da kullanılan Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Taş Mektep binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyete, İçerisinde şark köşesi, bilgisayarlı ve bilgisayarsız ders çalışma ortamı olan ve Kitap Kafeye dönüştürülen Taş Mektep hakkında Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ tarafından bilgi verildi.

Vali İlhami AKTAŞ, Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Taş Mektep Binasının yapım aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Karabiga Beldesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Karabiga Beldesi incelemeleri toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum