Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TROYA'NIN ETKİSİ SÜRÜYOR

2018 yılı Troya yılı ilan edilmesiyle beraber Çanakkale’de ve dünyanın her yerinde Troya yılına özel gösteriler sergilenmişti.

TROYA'NIN ETKİSİ SÜRÜYOR
08 Nisan 2019 - 17:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yapacağı görüşmelerin startı Troya operasıyla verilecek.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Troya yılının ilan edilmesi ve akabinde yapılan organizasyonlar, hazineleri anlatan belgeselin çekilmesiyle ülkemizin, Çanakkalemizin tanınırlığı arttı. Çanakkalemizin bir değeri daha gün yüzüne çıkarılarak şehrimize turizm alanında değer kazandırıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da talebiyle büyük bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Troya Müzesinin ziyaretçi sayısı 600 binleri aştı. Bu çok önemli bir rakam. 2018 yılını geride bırakmamıza rağmen Troya Yılı etkisini devam ettiriyor.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya ziyareti Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından Bolşoy Tiyatrosu'nda sahnelenecek Troya operasıyla start verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum