Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

T.C. HALK BANKASI YETKİLİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

T.C. Halk Bankası Çanakkale Şubesine yeni atanan Şube Müdürü Ali Demir Önder Çanakkale Ticaret ve Sanayi Oda'sına nezaket ziyaretinde bulundu.

T.C. HALK BANKASI YETKİLİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
10 Temmuz 2020 - 15:00
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Halk bank Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder ve KOBİ Müdür Yardımcısı Yenal Tekin Nalcı hazır bulundu.
“ÜYELERİMİZİN BANKALARLA SORUN YAŞAMAMASI İÇİN KÖPRÜ KURUYORUZ”
Toplantıyla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale ili 31.12.2019 tarihi itibariyle 8 Milyon 395 Bin Türk Lirası ile nüfusuna göre mevduatı en yüksek illerin başında geliyor. İller bazında ödenen çek sayılarına bakıldığından Ocak-Mayıs 2020 döneminde Çanakkale’de27.889 çek ile toplamda 807.965,00-TL. ödeme gerçekleştirilmiştir. Türkiye geneline baktığımızda ise Mayıs 2020 tarihi itibariyle bankalarımız en çok kredi kalemini 680.720.375,00-TL. bireysel kredilerin (konut, otomobil, diğer ve kredi kartı) oluşturduğunu görüyoruz. Banka kredilerinin içinde en büyük bakiyeyi bireysel kredilerin oluşturması üreten değil tüketen bir toplum olduğumuzun en net göstergesi. Bizler iş insanları olarak kredilerin mümkün olduğunca üretime ve ihracata kanalize edilmesi taraftarıyız. Odamız bünyesinde kurduğumuz Bankalar Destek Masası ile birçok üyemizin farklı konularda sorunlarını çözmek için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Bu konuda sizlerle işbirliği yaparak köprü kurmaya çalışıyoruz. Üyelerimizi birebir arıyoruz ve aldığımız geri dönüşlerde, temel kemikleşmiş sorunlardan biri de finansmana erişim, sizlerin yaklaşımı çok önemli. ” dedi.
Çanakkale Halk bank Müdürü Önder de her zaman destek olmaya ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum