Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, ÇAN İLÇESİ TERZİALAN BELDESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İlhami AKTAŞ, Terzialan İlkokulunda eğitimin fiziki altyapısını güçlendirilmesi ve depreme dayanıklı hale getirilmesi kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

VALİ AKTAŞ, ÇAN İLÇESİ TERZİALAN BELDESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
10 Temmuz 2020 - 14:56
Vali İlhami AKTAŞ, depreme karşı korunaksız olan Terzialan İlkokulunda devam eden güçlendirme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Terzialan İlkokulu, en kısa sürede fiziki altyapısı güçlendirilip depreme dayanıklı hale getirildiğinde eğitim öğretime başlayacaktır.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çan, Karakoca Köyü, Süle ve Terzialan arası İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Terzialan İlkokulu depreme karşı güçlendirme çalışmaları incelemelerinde ve Çan, Karakoca Köyü, Süle, Terzialan arası sıcak asfalt çalışmaları ile yol genişletme çalışmaları incelemelerinde Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ve Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen de hazır bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum