Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SGK İL MÜDÜRÜ SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI SEBEBİYLE ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan ve beraberindeki heyet ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ÇTSO Kongre Fuar merkezinde Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ziyaret etti.

SGK İL MÜDÜRÜ SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI SEBEBİYLE ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
17 Mayıs 2019 - 09:37

Bu yıl 13-18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Başkan Semizoğlu Devletimizin istihdama yönelik destek ve teşvik paketlerinden üyelerimizin azami ölçüde faydalanmasını istediklerini belirterek; “İstihdam Seferberliği kapsamında, SGK İl Müdürümüzle sürekli irtibat halindeyiz. Odamız ve SGK İl Müdürlüğümüz işbirliğinde bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Oda olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerini destekleyici her türlü faaliyetin sonuna kadar destekçisiyiz. Sosyal Güvenlik Haftası vesilesi ile SGK İl Müdürümüzü yaptığı çalışmalardan dolayı huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi

SGK İl Müdürü Ercan Sosyal Güvenlik Haftası hakkında yaptığı açıklamada; “Ülkemizde Sosyal Güvenlik hizmetlerini yürüten Sosyal Güvenlik Kurumu, uluslararası standartların üzerinde hizmet veren dünya çapında model alınan öncü ve saygın bir kurumdur. Sigortalılarımız bu gün sigortalılık, genel sağlık sigortası, emeklilik gibi birçok işlemini e-devlet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Sosyal güvenlik reformuyla birlikte sigorta prim teşvikleri uygulanmaya başlanmış Kurumumuz işverenlere ve diğer prim ödeme yükümlülerine önemli destekler sağlanmıştır.” ifadelerine yer vererek ÇTSO ile her zaman uyum ve işbirliği içerisinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum