Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ROMAN VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİNİ AYHAN GİDER ÇÖZDÜ

Roman vatandaşların yaşadığı Atatürk Mahallesi’nde bir yıldır sürdüğü öne sürülen çöp sorunu, 24 saatte Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider tarafından çözüldü.

ROMAN VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİNİ AYHAN GİDER ÇÖZDÜ
16 Mart 2019 - 15:13

Çanakkale’de, Atatürk mahallesi olarak bilinen mevkide çöp dağları içerisinde yaşayan vatandaşlar duruma isyan etti. Temizlenmeyen alanlar nedeniyle büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen mahalle sakinleri, Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider’den destek istedi. Mahalledeki çöp dağlarının temizlenmesi için çalışma başladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da kent halkının ilettiği sorunları çözüme ulaştırıyor. Gerek kurulan çağrı merkezinden, gerek şahsi cep telefonundan gerekse de yapılan ziyaretlerde iletilen, kente dair sorunlar için çalışmalar yapan Ayhan Gider’in çözüm odaklı anlayışı, vatandaşlardan da takdir görüyor. Son olarak Atatürk Mahallesi olarak bilinen alanı ziyaret eden Gider’e, vatandaşlar belediye hizmetlerinden yakındı. Kent merkezinde olmalarına, hemen yanı başlarında modern yaşamın başlamış olmasına rağmen, belediyeden hizmet alamadıklarını söyleyen bölge sakinleri, çöp dağları arasında, çamurlu yollarda yaşadıklarını ifade ettiler. Durumu yerinde gören Ayhan Gider’in girişimleri sonrasında, hemen ertesi gün bölgede çalışma başlatıldı. İl Özel İdaresine ait kepçe ve kamyonlar, bölgedeki çöp ve moloz yığınlarını kaldırmaya başladı. Ziyaretin üzerinden henüz 1 gün geçmeden sorunları çözülen vatandaşlar, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Ayhan Gider’e teşekkür ettiler.

Bugüne kadar hiçbir hizmet görmediklerini söyleyen, kendilerinin ayrıştırıldığını ifade eden vatandaşlar, “Mahallemiz çöp içerisinde. Hemen arkada inşaat molozlarını da getirip buraya atıyorlar. Çöp ve pislik yetmez gibi, koca fareler türedi. Huzurla oturamaz, çocukları koruyamaz olduk. Ayhan beyin ziyaretinde kendisine bu sorunları anlattık. Hemen ertesi gün iş makineleri geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum