Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİDER, VERİLEN SÖZLERİ SORDU

“5 SENEDE BOĞAZ KÖPRÜSÜ BİTİYOR, SİZ YOLU BİTİREMEDİNİZ”

GİDER, VERİLEN SÖZLERİ SORDU
18 Mart 2019 - 11:00

Esenler Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında halka seslenen Cumhur İttifakı, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, “2014 yerel seçimlere giderken verdiğiniz sözler var. 5 yıl önce verilen sözler var. Nerde 60 metrelik yol? Hani bitecekti hatta raylı sisteme hazırlanacaktı. Nerde 60 metrelik yol kullanabiliyor muyuz? Yahu 5 senede boğaz köprüsü bitiyor, boğaz köprüsü” dedi.

KİMSEYE BELEDİYE ELİYLE ÖZGÜRLÜK VEREMEZSİNİZ

Esenler Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında halka seslenen Cumhur İttifakı, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Çanakkale’nin CHP’li Belediyesi’nin yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Gider, “ Bir belediye seçimi yapacağız, bunu farklı boyutlara çekip kutsamak gerekmez. Daha öncede dediğim gibi  belki cennete gitmezsiniz doğrudur ama kimseye belediye eliyle özgürlük veremezsiniz. Çünkü insanlar zaten özgürdür. Siz kimsiniz ki özgürlük vereceksiniz. Peki o zaman bunları niye söylüyorsunuz. Bunları muhabbet otoparka gelmesin, muhabbet parklara bahçelere yeşil alanlara gelmesin, muhabbet trafik sorununa gelmesin diye söylüyorsunuz” dedi.

5 YIL ÖNCE VERİLEN SÖZLER VAR.  60 METRELİK YOL BİTECEKTİ

2014 yerel seçimlere giderken verilen sözler olduğunu belirten Cumhur İttifakı, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider “ 5 yıl önce verilen sözler var.  60 metrelik yol bitecekti. Hatta raylı sisteme hazırlanacaktı. Nerde 60 metrelik yol kullanabiliyor muyuz? Yahu 5 senede boğaz köprüsü bitiyor, boğaz köprüsü… Altı üstü yol. Bakın bu yazın başında niyet ettik şu anda Troya sahil yolunu asfaltı dahil bitirdik. Siz şehrin göbeğindeki yolu bitirememişsiniz, tabiî ki özgürlük diyeceksiniz, tabii ki topu taca atacaksınız” şeklinde konuştu.

Esenler Mahallesi kadar kaza olan bir mahalle olmadığını ifade eden Gider şöyle dedi; “ Bakın şurada Özgürlük Parkı var, Allah razı olsun 65 dönüm Çanakkale’nin en büyük yeşil alanı. Onun bile otoparkı yok. Yahu sizin bu millete düşmanlığınız nedir, neyin peşindesiniz? Kapalı Pazar yeri demişler var mı? Yok. Beş sene geçmiş. Otobüs seferlerinden söz ediyoruz. Esenler’den çıkan bir otobüs trafiğin durumuna göre bazı durumlarda 1.5 saatte üniversiteye varıyor. Şurada Karacaören’den çık 1.5 saatte Bandırma’ya varırsınız. Millet Bandırma’ya varıyor, sen şurada üniversiteye varamıyorsun. Ondan sonra özgürlük diyorsun. Mecbursun topu taca atacaksın, çünkü sen minderde güreşemezsin”

EĞER BİR SARIÇAY’IN TEMİZLENMESİ BİLE GÜCÜNÜZE GİTTİYSE…

Gider konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sarıçay çok net söylüyorum. Bilmiyorsa belediye başkanı da duysun. Sarıçay’ın bütün sorumluluğu belediyenindir. Şu anda temizlik yapılıyor, sonrasında ıslahı yapılacak. Belediye Başkanı tutturmuş bu ıslah değil temizlik diyor. Yani hayatta hiçbir iş yapmamış ya bir işin aşamalarının ne olduğunu bile bilmiyor. Bu neye benzer biliyor musunuz. Fırına gidiyorsun. Fırıncıya diyorsunuz ki ne yapıyorsun. Ekmek yapıyorum diyor. Fırıncıya diyorsunuz ki sen ekmek değil hamur yapıyorsun. Bu buna benzer. Belediye başkanı da aynen bunu yapıyor.  Onun adı ıslahtır, şu anda yapılan temizliktir. Eğer bir Sarıçay’ın temizlenmesi bile gücünüze gittiyse önümüzdeki beş yılda siz hop oturup hop kalkacaksınız. O Sarıçay ne ki… Bizim burada yapacağımız projelerin içinde o Sarıçay ne ki. Bu millete muhabbet lazım değil bırakın geyik yapmayı da iş yapanlara izin verin”

EKMEKLE OYNAMAK ŞEREFSİZLİKTİR, KARAKTERSİZLİKTİR.

Çanakkale’de Ayhan Gider kazanırsa belediye çalışanlarını işten çıkaracak diye kasıtlı dedikodular üretildiğini ifade eden  Gider, böyle bir şey olmayacağını herkes bilir. Ekmekle oynamak şerefsizliktir, karaktersizliktir. Ancak ekmekle oynanacağını söyleyip birilerini tedirgin  etmekte aynı sıfatları hak etmek demektir. Bu ne biçim laf. O insanın tedirginliği sana huzur mu veriyor? Ben ortamı germem, gerilmesine de izin vermem” dedi.

Gider’in Esenler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı kişisel facebook hesabı üzerinden canlı yayınlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum