Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAYRAMİÇ; BENİM BAŞKANIM SADETTİN ARSLAN DİYOR

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Bayramiç’te çok yoğun ilgi, büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirilen aday ve proje tanıtım programına katıldılar.

BAYRAMİÇ; BENİM BAŞKANIM SADETTİN ARSLAN DİYOR
16 Mart 2019 - 15:07

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN’ın bugüne kadar yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını anlatıldığı ve Bayramiç Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri’nin tanıtıldığı programda Jülide İSKENDEROĞLU; dört gün önce de Bayramiç’te olduklarını belirterek yoğun ilgi ve katılım için Bayramiç’li hemşerilerine teşekkür etti ve Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN için destek istedi.

Jülide İskenderoğlu; “bugün Yeni Zelanda’da Müslüman kardeşlerimizi katleden teröristleri lanetliyorum.  Allah bir daha yaşatmasın diyorum.” dedi.

“Burası Çanakkale! Ecdâdımız buranın geçilmez olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Düşmanın geçemediği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ön sözünün yazıldığı yerdir, Çanakkale. 18 Mart ve Şehitler haftası vesilesiyle tüm şehitlerimizi,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Bu toprakları bize vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizin ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin.

Çanakkale’nin; “Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum!” diyen Mustafa Kemalleri, Seyit Onbaşıları, Doktor Kemalleri bitmez. Dün vatanımıza, mukaddesatımıza nasıl sahip çıktıysak, bugün de vatanımıza uzanan ellere dur diyeceğiz, sahip çıkacağız.

Bayramiç’te ecdadımızın izleri var. Mehmet Akif Ersoy’un evi burada. Grup Başkanvekilimiz Bülent TURAN’ın büyük emekleriyle restorasyonunu yaptırdık.

Grup Başkanvekilimize Çanakkale’miz, Bayramiç’imiz adına teşekkür ediyoruz. Grup Başkanvekilimiz Bülent TURAN, dün TRT ekranlarında Çanakkale’yi anlattı. Bayramiç’i anlattı. İstiklâl Şairi Mehmet Akif’in burada yaşadığı günleri anlattı.

Bugün; Bayramiç Beyazı’nı,  Bayramiç Elması’nı, Kazdağıları’nı, Ayazma’sını bilen Türkiye’ye şimdi, Mehmet Akif’in Bayramiç’teki evini anlatıyoruz.

Yol ve dava arkadaşımız Sadettin ARSLAN’a beraber siyaset yaptığımız kardeşimize, Allah bu toprağın çocuğu olarak Bayramiç’e hizmet etmeyi nasip etti.

Kapalı spor solonu, halı saha, stadyumun yenilenmesi, Sadettin Başkanımızın çok büyük emeklerinin olduğu projeler. Hükümet Konağımızın restorasyonu ile Bayramiç’e kaymakamlık binası kazandırdık.

Bayramiç’te ramazanları ramazan gibi yaşar olduk. Geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran kültürümüzü, eski ramazanları, çocukluk yıllarımıza ait ramazan geleneklerimizi bizlere yaşattığı için Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Doğal gaz için Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Biz Sadettin Başkanımızın tüm proje ve çalışmalarında hükümet olarak arkasındayız. Bayramiç’te yapılan hizmetleri birebir yaşıyorsunuz. Yolları, temiz sularını, çevreyi, yapılan hizmetleri birebir görüyorsunuz. Ancak, bundan çok çok önemlisi, samimiyetle, “benim başkanım, bizim başkanımız” diyor olmanızdır. Çünkü bu iş gönül işi. Sadettin Başkanımız Bayramiç’e sevdalı tabi ki Bayramiç’te Sadettin Başkanımıza sevdalı.

Bayramiç’te yapılan hizmetlere baktığımıza, gelecek beş yılda Sadettin Başkanımızın eliyle Bayramiç’in nasıl üst noktalara gelebileceğini hayal bile edemiyorum.

Çanakkale’yi yatırımlarla donatıyoruz Ezine gıda OSB bunların en önemlilerinden biri. Burada hep beraber üreteceğiz ve hep beraber kazanacağız Burası Çanakkale OSB’miz. Birçok Bayramiç’li kardeşimiz burada istihdam olanağı bulacak. Bayramiç’i şahlandıracağız. Sanayiden ticarete, tarımdan kadın istihdamına, çok geniş bir alanda Çanakkale’mize büyük değerler katacak ve sorunlarımızın çözülmesini sağlayacak bir proje. Bu projede; 8 bin kardeşimizin doğrudan, 40-50 bin kardeşimizin dolaylı olarak para kazanacağı, evine ekmek götürecek. Bu projenin ortaklarından biri de; Bayramiç Belediyemiz. 91 Fabrika kuruyoruz buraya ve hep beraber açılışını yapacağız.

Bu yerel seçim bizler için önemli bir viraj. Bu önemli virajı geçersek ülkemizin beka sorununu çözmüş olacağız.

Biz Bayramiç’te sizlerin gönüllerine girmiş Sadettin Başkanımıza, sizlerin desteğinizi istiyorum. Grup Başkanvekilimiz ile beraber Sadettin Başkanımızın tüm proje ve tüm çalışmalarının arkasında olacağız. Sadettin Başkanımız söyleyecek ve biz yapacağız.”  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum