Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtarlar Toplantısı, Vali Orhan TAVLI Başkanlığında Yapıldı

Vali Orhan TAVLI, merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla Deniz Polis Evinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Muhtarlar Toplantısı, Vali Orhan TAVLI Başkanlığında Yapıldı
29 Kasım 2018 - 12:57

İlgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katıldığı toplantıda;  Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü tarafından Çanakkale’ye yapılan önemli yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi verdi.  

Toplantıda, 18 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından temelleri atılan ve hızla yükselen  “1915 Çanakkale Köprüsü”  ile Çanakkale’nin tarım sektörüne ve ekonomisine büyük katkılar sağlayacak olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesiyle, Çanakkale Turizmine büyük katkı sunacak olan TROYA Müzesi üzerinde duruldu.

Çanakkale’de Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başta olmak üzere Bakanlıklarca yürütülen ve gerçekleştirilen önemli yatırımlar ele alındığı toplantıda Vali Orhan TAVLI, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

Muhtarların taleplerinin değerlendirilmesiyle ilgili talimat veren Vali Orhan TAVLI, muhtarların katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum