Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MÜCADELEMİZ DEMOKRASİ MÜCADELESİ"

CHP’li siyasiler gençlerle bir araya geldiler. Gençlerin sorunlarını, beklentilerini, görüşlerini bizzat gençlerden dinlediler.

"MÜCADELEMİZ DEMOKRASİ MÜCADELESİ"
06 Aralık 2021 - 14:50
CHP’li gençler tarafından düzenlenen organizasyona CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Milletvekili Özgür Ceylan’da katıldı. Vekillerinde bulunduğu kahvaltılı toplantıda, Erkek önemli değerlendirmede bulundu. “Türkiye bugün monarşiyi yaşıyor” diyen Genel Başkan Yardımcısı Erkek, “İlk seçimde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak. Hep beraber bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

CHP’li gençler tarafından organize edilen gençlik buluşması dün, Truva Otel’de gerçekleşti.
CHP’li gençlerin yanı sıra, genç avukatların, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerinin de katıldığı toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Yönetiminden Serhad Savaş, Çanakkale Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen’de katıldı.
Toplantıda özellikle gençlerin yaşadıkları sorunların üzerinde duruldu.
“GENÇLERLE BİRLİKTE BİR ŞEYLER YAPMALIYIZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Son dönemde Millet İttifakı olarak Türkiye’nin her köşesinde çalışıyoruz. Türkiye’nin her köşesinde, toplumun her kesimi ile bir araya geliyoruz. Geçen başkanımız da son dönemde 2 bin genç ile bir araya geldi. Biz şuna inanıyoruz gençler için bir şey yapmak değil, gençlerle birlikte bir şeyler yapmalıyız.

“GENÇLERİN HAYATI SON DÖNEMDE ÇOK GÜÇLEŞTİ”
Gençlerin en önemli 3 sorunu işsizlik, eğitim ve özgürlükler. Bu konuda da ciddi çalışmalarımız var. Cumhuriyetimiz 1’inci yüzyılını tamamlıyor ancak Cumhuriyetimizin birinci yüzyılını maalesef demokrasi ile taçlandıramadık. Hep beraber bunu başaracağız. Mücadelemiz aynı zamanda bir demokrasi mücadelesi. Türkiye bugün monarşiyi yaşıyor. Bu mücadeleyi milyonlarla birlikte vereceğiz. İlk seçimde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak. Ve ilk 1 hafta içinde İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girecek. Gençlerin hayatı son dönemde çok güçleşti. Onların önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Bununla ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık” ifadelerini kullandı.
“MODERN BİR TÜRKİYE’DE YAŞAMAK İSTİYORSUNUZ”
Toplantıda söz alan CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise “Daha çağdaş, daha özgür ve daha modern bir Türkiye’de yaşamak istiyorsunuz. İnanın aynı duyguları bizlerde sizlerle paylaşıyoruz. Bizim gelecek umudumuzda sizlerle örtüşüyor. Ülke önemli bir yol ayrımından geçiyor. Türkiye ya modernleşmeyi, çağdaşlaşmayı seçecek ya da geriye doğru hızlı adımlarına devam edecek” dedi.
“BİZ, TÜRKİYE’NİN DE ÇANAKKALE GİBİ OLMASINI İSTİYORUZ”
Değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise “Biz, Türkiye’nin de Çanakkale gibi olmasını istiyoruz. Tüm gençlerin baskı altında olmadan özgürce yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Kadınların baskı altında olmadan gece saatlerinde sokaklara çıkmasını istiyoruz. Gençlerin sözlerini söyleyebilmelerini istiyoruz. Çanakkale gibi olsunlar istiyoruz. Anadolu’ya geçtiğimiz zaman büyük bir baskı var. Bu baskı, mahalle baskısı.  Bu ülkede iki tane grup var. Birisi ülkenin geriye gitmesini isteyen iktidar ve ortağı, birde demokrasiden, hukuktan, laiklikten yana olan bizler Millet İttifakı varız. Bunun için ülkenin düze çıkması için Millet İttifakı’nın başarılı olması lazım” dedi.
“ÖRGÜTÜMÜZLE BERABER BİR BÜTÜN OLARAK HEP BİRLİKTE İKTİDAR YOLUNDA İLERLİYORUZ”
Çanakkale Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen ise yapmış olduğu konuşmasında, “Buradaki herkese teşekkür ediyoruz. Artık ayrı gayrı yok hep beraberiz, birlikteyiz. Birlikte yol yürümekten keyif ve mutluluk duyuyoruz. Güçlü bir şekilde millet ittifakı iktidara adaydır, iktidar yolunda ilerlemektedir. Birlikte partimizle örgütümüzle beraber bir bütün olarak hep birlikte iktidar yolunda ilerliyoruz. Çok çalışmamız gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum