Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MERKEZDE GÜNEŞ İLÇELERİNDE KAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bu hafta için yapılan kar yağışı ve sağanak uyarıları vatandaşlar tarafından dikkatle takip edilmişti. Çanakkale’nin ilçelerinde bu sabah hava sıcaklığı 0’ın altına indi. Biga, Çan ve Yenice’ye lapa lapa kar yağdı.

MERKEZDE GÜNEŞ İLÇELERİNDE KAR
12 Aralık 2018 - 13:35

Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçtiğimiz hafta bu hafta için kar yağışı ve sağanak yağış uyarılarında bulunmuştu. Meteorolojinin uyarıları gerçeğe dönüştü ve Çanakkale’nin ilçeleri bugün beyaza büründü. Çanakkale Merkez’de henüz kar yağışı gözlenmezken, sıcaklık ortalama 2 ila 5 derece arasında değişkenlik gösteriyor. Özellikle Merkez’de bu sabah işlerine gitmek için evden çıkan kentliler elleri ve kulakları kesen bir soğukla karşılaştılar.

Öte yandan İlçelere sabah saatlerinde kar yağışı gerçekleşti. Biga’nın Balıklıçeşme köyünde sabah saatlerinde başlayan etkin kar yapışı yaklaşık bir buçuk saat sürdü ve köy beyaza büründü. Çan’da ise Etili Köyü kar yağışının yoğun şekilde gözlendiği bölgelerden oldu. Etili’de sabah saat 07.00 sularında başlayan yağış köyün tarımsal arazisi üzerinde beyaz bir örtü oluşturdu. Yenice’nin yüksek bölgelerinde de başlayan kar yağışının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum