Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MECLİS GÜNDEMİNE GİRMEK İÇİN 322 İMZA

Esenler Mahallesi’nde bulunan Özgürlük Parkı’nın hemen arkasındaki Piknik Alanı’na vatandaşlar tepki gösterdi.

30 Ekim 2018 - 13:57

Piknik Alanı’nın hemen önünde yer alan Barışkent Sitelerinde oturan vatandaşlar bir araya gelerek geçtiğimiz Cumartesi günü basın açıklamasında bulunmuşlardı. Açıklamanın konusu ise site sakinlerinin piknik alanından duydukları memnuniyetsizlikti.

Piknik alanında gece geç saatlere kadar süren alkol tüketimi neticesinde çevredeki araçların hasar gördüğünü, Saat 01.00 sularından itibaren sürekli olarak bölgede bağırış, çağırış ve küfrün eksik olmadığını dile getiren mahalleli evlerimizde rahat bir şekilde oturamaz olduk dediler.

Barışkent Site yöneticisi İrfan Kütük ve site sakinleri Çanakkale Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında meclis gündemine alınması için dilekçelerini  verdiler.

Belediye önünde basın açıklaması yapan Kütük; "Bizler 27.12.2018 cumartesi günü sizlere bir bildiri dağıtarak basın toplantısı yaptık.Hem bunu sayın Belediye Başkanına iletmek hem de barışkent 3. ve 1. Ada da toplanan 322 imza adına burada bulunuyoruz.Kasım Ayı Belediye Meclis gündemine bu konunun alınmasını talep eden dilekçemizi vermek üzere şuan belediyeye giriyorum ve dilekçemi vereceğim" dedi.

Dilekçesini teslim eden İrfan Kütük çıkışta tekrar bir açıklama yaparak; "Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısına alınıp alınmadığını hep birlikte göreceğiz.Ama basın önünde şunu söylüyorum bu durum kangren durumuna iyice gelmeden eğer kasım ayı belediye meclis gündemine de alınmazsa  (c) planımızı devreye sokacağımızı da şimdiden söylüyorum. Bu (b) planıydı bizim (c) planımız vardır. Gündeme alınmazsa (c) planını da hepimiz göreceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum