Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları ve çok sayıda partililerin katılımıyla gerçekleşti.

18 Şubat 2019 - 12:38 - Güncelleme: 18 Şubat 2019 - 12:56

Program açılış konuşmalarıyla başladı. Programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 24 Haziranda milletin bir karar verdiğini, 5 sene sevsek de sevmesek de, halkın oy verenle vermeyeni biliyor ki Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı, AK Parti'de iktidar partisi olduğunu ifade etti.

Törende konuşan Bakan Varank, “Son 6 senede yaşadıklarımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Biz bu ülkede her türlü kumpasla mücadele ederek bugünlere geldik. En son 15 Temmuz hain darbe girişimiyle siz değerli kardeşlerimiz sayesinde sizlerle birlikte mücadele ederek, o hain darbe girişiminin de üstesinde geldik. Türkiye'de sözüm ona en ufak bir zayıflama emaresi gördüğünde hemen bir takım çevreler, Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü durdurmak, Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine çıkma yürüyüşünü durdurmak için hemen ön plana çıkıyorlar. Dolayısıyla önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri sadece bir belediye seçimi değildir. Bizim kutlu yürüyüşümüzde, kutlu davamızda önemli bir yol ayrımıdır. Sizlerin bizi bu kutlu davada yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir destek vererek tekrar hem belediyecilikte AK Parti'nin arkasında olduğunuzu hem de Türkiye'nin kutlu mücadelesinde Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğunuzu göstereceksiniz. Ben bundan eminim” diye konuştu.

Bakan Varank'ın konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleşti.

 

Kaynak: İha

YORUMLAR

  • 0 Yorum