Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Merkez İlçe Kongresi için beklenen tarih belli oldu. İl Başkanı İsmet Güneşhan başkanlığında toplanan yönetim kurulu tarafından alınan karar, bugün öğle saatlerinde yapılan basın açıklaması ile 2 Şubat 2020 olarak duyuruldu.

15 Ocak 2020 - 14:58

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan başkanlığında, bugün 12:00’de toplanan il yönetim kurulu toplantısında Merkez İlçe Kongresi için de gereken tarih kararlaştırıldı. Başkan Güneşhan, basın toplantısında yaptığı açıklamada kongrenin 2 Şubat 2020 Pazar Günü yapılacağını duyurdu.

Güneşhan, kongre sürecine yönelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kongrelerin yavaş yavaş sonuna geldik. Kongrelerimiz, hem partimize hem Çanakkale’mize yakışır bir şekilde devam etmektedir. Önümüzdeki süreçte de diğer ilçelerimizin kongrelerini tamamlayarak il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bugün yönetim kurulu olarak toplandık. Merkez ilçe kongre tarihimiz belli değildi. 2 Şubat 2020 Pazar Günü, Merkez İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Sonrasında kongrelerini tamamlamış ilçelerimizin de katılımıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongremizi yaptıktan sonra da büyük kongremizi Ankara’da yapacağız. Dolayısıyla ilk genel ve cumhurbaşkanlığı seçiminde partimiz; örgütlerinden yeniden güven almış, üyelerin süzgecinden geçmiş bir şekilde yapılacak olan seçimlere hazır duruma gelecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum