Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KİRAZ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU

Lapseki Belediyesi 36. Geleneksel Kiraz Festivali Kiraz Yarışması ödülleri belli oldu.

KİRAZ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU
07 Haziran 2021 - 12:54
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz,her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Festivali’nin bu yıl pandemi süreci nedeniyle 17 Haziran 2021 Perşembe günü sadece Kiraz Yarışması olarak yapılacağını belirterek, yarışmanın ödüllerini açıkladı.
İki kategori “Ziraat 900 ve Diğer kategori” olarak gerçekleştirilecek Kiraz Yarışmasında kategori birincisine 4.000 Tl, ikinciye 2.500 Tl, üçüncüye 1.500 Tl, dördüncüye 1.000 Tl, beşinci yarışmacıya ise 750 tl ödül verilecek.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yarışma hakkında yaptığı açıklamada “Pandemi dolayısı ile daha önceki yıllarda ‘Kiraz Festivali’ şeklinde düzenlediğimiz ‘Festival’ bu sene de geçtiğimiz yıl olduğu gibi maalesef Kiraz Yarışmaları olarak programı düzenledik. 17 Haziran Perşembe günü üreticilerimizin kirazlarını 2 kategoride  “Ziraat 900 ve Diğer kategori” olarak yarışmaya alacağız. Biz tüm üreticilerimizi yarışmaya davet ediyoruz. Burada amaç ilçemizin güzel kirazını tüm ülkemize ve dünyaya tanıtılmasını amaçlıyoruz. Üreticilerimizin emeklerinin karşılığını daha iyi alabilmeleri için tanıtımlarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz, Geleneksel olarak Kiraz Festivaliyle birlikte yapılan Lâpseki Hayırı’nın ise yine pandemi koşulları sebebiyle 18 Haziran Cuma günü sadece Gazi Süleyman Paşa Camii’nde Şehitlerimiz için mevlid okunması şeklinde yapılacağını açıkladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum