Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KAYBEDİLECEK ZAMAN YOK"

Marmara Denizi Koruma Eylem Planı toplantısı sonrası Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Basınla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

07 Haziran 2021 - 13:20
6 Haziran Pazar günü Kocaeli'de gerçekleştirilen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı, Marmara Denizi Koruma Eylem Planı toplantısı sonrası basın mensupları ile bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eylem planı hakkında bilgilendirme yaptı.

Başkan Gökhan basın toplantısında; "Bu toplantı Marmara Denizinde oluşan Müsilaj tehdidinden bir an önce kurtulmak ve deniz canlılarının korunması amacı ile, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, TBMM Çevre Komisyonu üyeleri, yöre milletvekilleri, Valileri, Marmara Belediyeler Birliği, ve Belediye Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Beş saat süren toplantı sonrası 22 maddelik bir acil eylem planı oluşturularak, tüm katılımcılar bu planın altına imza attı. Bu sorunun çözülmesi bu gün başlanırsa en yakın beş yıl içerisinde çözüme kavuşacak, yani kaybedilecek zaman yok" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum