Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN GİRİŞİMCİLERE MENTORLUK EĞİTİMİ VERİLDİ

Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimize mentorluk üzerine temel kavramları, yetkinlikleri ve temel becerileri kazandırmak ve iş deneyimlerini aktarmak üzere kurulan bir öğrenme ortaklığı aynı zamanda bir liderlik modeli olan “Mentorluk Eğitimi” ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KADIN GİRİŞİMCİLERE MENTORLUK EĞİTİMİ VERİLDİ
14 Ekim 2019 - 12:55

11-12 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen “Mentorluk Eğitimi” ANDEM Eğitim Firması Operasyon Müdürü Fatoş Kocabörek Açıl tarafından verildi. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Komite Üyeleri Atiye Laçin, Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Ebru İlter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, Seçil Yavaşoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç ve birçok Kadın Girişimci bir araya geldiler.

Başkan Birce Bilici Şimşek, “Nitelikli Kadın Girişimci sayısını artırmak ve yönetim becerilerini geliştirilmesi üzerine eğitimimiz aldık. Umarım herkes adına faydalı bir eğitim olmuştur.İş kurmak isteyen ya da mevcut işyeri olan girişimcilerin bizlere ulaşması halinde bilgi alışverişine ve kendilerine destek olmaya her zaman hazırız.” dedi.

Eğitimin ardından pasta kesimi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum