Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSKENDEROĞLU, EZİNE MUHTARLAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Muhtarlar Derneği ziyaretinde bulundu.

İSKENDEROĞLU, EZİNE MUHTARLAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ
02 Kasım 2019 - 11:00

Meclis çalışmaları sonrası Çanakkale’ye dönen Jülide İskenderoğlu; ilçe ve belde ziyaretleriyle çalışmalarına devam etti. Hafta içerisinde AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ezine muhtarlarını ağırlayan İskenderoğlu, Ezine Muhtarlar Derneği’ne iadei ziyarette bulundu.

Ziyarette muhtarlarla sohbet eden İskenderoğlu; “Muhtarlarımızla bir arada olmayı çok önemsiyoruz. Muhtarlarımız, devletimizin milletimizle ilk buluşma anı, milletimizin yanında devletimizin kulağı, devletimizin yanında milletimizin dilidir. Millet adına konuşan, devlet adına dinleyenlerdir.” dedi.

Çanakkale ve Ezine’de yapılan yatırımlar sadece Ezine’ye değil bütün Çanakkale’ye büyük katma değer katacak. Ezine Gıda OSB ve burada yapılması planlanan fabrikalar, Çanakkale 1915 Köprüsü ve sonrasında ilçelerin ve köylerin kalkınması üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı programda muhtarlar, Grup Başkanvekili Bülent Turan’a  ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na Çanakkale’deki yatırım ve projelere bire bir destek ve takiplerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum