Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NİHAT HATİPOĞLU'NUN KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun Biga Belediyesince düzenlenen konferansına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

NİHAT HATİPOĞLU'NUN KONFERANSINA YOĞUN İLGİ
02 Kasım 2019 - 11:05

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Biga Belediyesi’nin düzenlediği Güvenilir Olan Muhammed’ül Emin’in izinde “El-Emin” (S.A.V) Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin adlı konferansa konuşmacı olarak katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki salon Bigalılar tarafından hınca hınç doldurulurken, konferansın sunuculuğunu yapan sanatçı Ahmet Kemal Bacak, ayakta kalan davetlileri sahnenin hemen önüne davet etti. Bacak yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük organizasyon projesi olan, efendimizin eminlik ve dürüstlük sıfatının işlendiği El-Emin programına hoşgeldiniz. Bizleri davet eden ve sizlerle buluşturan Şehr-i Emin Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’a da çok teşekkür ediyoruz. Ayakta kalan misafirlerimiz var. Hocamıza yakın olmak istiyor musunuz? Gelin sahne önüne, asıl protokol sizlersiniz” dedi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, konferansına Çanakkale şehitlerini yad ederek başladı. Hatipoğlu, “Biga hafızları ile meşhur olan, hocası bol olan bir ilçedir. İzmir’den tanıdığım birçok Bigalı hocamız vardı. Allah yeni nesli de onların yolundan gidenlerden eylesin. Dünyanın başına gelen en hayırlı şey Peygamber Efendimizdir. İyi ki geldi. El-emin yani güvenilir ismi Hz. Muhammed efendimize, peygamberliğinden önce daha 25 yaşındayken verilmiştir. O, kısa sürede ticaretteki dürüstlüğüyle tanındı” diye konuştu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, konferansın devamında Peygamber Efendimiz (SAV)’i tüm yönleriyle anlatırken, duygu yüklü programda kimi katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.

Program sonunda ise Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçek ve plaket takdim etti. Hatipoğlu, takdim edilen çiçeği kendisiyle özçekim yapmaya gelen misafirlere verdi. Hatipoğlu, ayrıca fotoğraf çektirmek isteyen onlarca kişiyi de kırmayarak tek tek fotoğraf çekindi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum