Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"HAYATIN İÇİNDE BİZ DE VARIZ"

Çanakkale Engelsiz Kalpler Spor Kulübü Derneği "Hayatın içinde Biz de Varız" projesi ile özel çocuklar için eğlence programı düzenledi.

12 Kasım 2019 - 13:01

Geçtiğimiz günlerde Aksaray'daki Mehmetçik İlkokulu'nda yaşanan 42 özel eğitim öğrencisinin, diğer öğrencilerin velileri tarafından yuhalanıp, okulda istenmediğinin iddia edildiği olay üzerine Türkiye ayağa kalktı. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı dahil birçok kesimden açıklamalar peş peşe gelirken, söz konusu okulun müdürü açığa alındı.

Çanakkale Engelsiz Kalpler Spor Kulübü Derneği yaşanan bu olay üzerine hem özel çocukları motive etmek hem de tepki göstermek amaçlı Kepez'de bulunan Kalispera Balık Restoran'da bir eğlence programı gerçekleştirdi.

Kalispera Balık Restoran işletmecisi Gülzade Metin; "Engelsiz Kalpler Spor Kulübü Derneği bize gelip böyle bir talepte bulundular. Biz de hiç tereddütsüz gönlümüzü, kapımızı, mekanımızı açtık. Hepimiz tüm ekibimizle canı gönülden bu organizasyona katıldık" diyerek duygularını belirtti.

Çanakkale Engelsiz Kalpler Spor Kulübü Derneği Başkanı İlknur Ergüler yaptığı açıklamada; " Aksaray'da yapılan eyleme karşılık burada karşı bir eylem yapmak istedik. Özel çocuklarımızı bir araya toplayarak Kalispera Balık Restoran'da böyle bir eğlence tertip ettik. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çanakkale Engelsiz Kalpler Spor Kulübü Derneği'nin düzenlediği eğlence programında özel çocuklar gönüllerince dans edip canlı müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkardılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum