Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Halil İbrahim Barışkan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği Başvurusunu Yaptı

Halil İbrahim Barışkan, AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi olmak için başvuruda bulundu. Barışkan, destekçileri ile birlikte Çan AK Parti İlçe Parti binasında Murat Okan’ın başvurusun kabul etmesiyle İl Genel Meclis Üyeliği başvurusunu yapmış oldu.

Halil İbrahim Barışkan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği Başvurusunu Yaptı
20 Kasım 2018 - 16:09

. Başvuruları kabul eden Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan; “Allah çıktığın bu kutlu yolda yar ve yardımcın olsun. İnşallah sonu da istediğin gibi biter. İnşallah bu İl Genel Meclis Üyesi sıralamasını delege bazlı bir seçim yapacağız. İnşallah orada delegelerimizin kararına da saygı duyacağız. Salondan çıkarken de hep beraber kol kola çıkıp, hepimizin ortak davası Ak Partimizin başarısı için hep beraber gece gündüz koşturacağız. İnşallah sonu da güzel olacak” dedi.

Ardından konuşma yapan Halil İbrahim Barışkan, konuşmaya kendini tanıtarak başladı. Barışkan; “1975 Çan doğumluyum. Kumarlar köyünde ikamet etmekteyim. Tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Aynı zamanda kumarlar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanıyım. Bunun yanında Çan Süt Üreticiler Birliği kuruluşundan beri 8 yıldır yönetim kurulunda görev yapmaktayım. Çan Kumarlar Köyünde Ak Parti delegesiyim. Bunun uğruna Çan İlçe Başkanımız Sayın Murat Okan’a Çanakkale İl Genel Meclis Üyeliği için başvurumuzu bugün yapmış bulunuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu arada Sayın Sivil Toplum Başkanlarıma, yerli muhtarlarımıza, kooperatif başkanlarına ve dostlarıma hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.
Başvurunun ardından Halil İbrahim Barışkan, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum