Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİRİŞİMCİLİK, İNOVASYON VE BİYOTEKNOLOJİ SEMPOZYUMU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biyoteknoloji ve Gen Bilimleri (BiyoGen) Topluluğu ve Çanakkale Teknopark işbirliği ile düzenlenen “Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji” Sempozyumunun açılışı yapıldı.

13 Mayıs 2019 - 10:38

Ziraat Fakültesi Amfisi’nde gerçekleşen Sempozyuma Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkal Bil, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Çanakkale İli Merkez ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, akademik ve idari personel, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 10 - 11 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek sempozyumun açılış programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda; Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkal Bil,  BiyoGen Topluluğu Akademik Danışmanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Sinan Türkmen tarafından birer konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından; Vali Orhan Tavlı tarafından VSY Biyoteknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve Biyoteknoloji Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş’a plaket verildi.

Program ÇOMÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Sılan’ın oturum başkanlığında gerçekleşen ilk oturumda VSY Biyoteknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve Biyoteknoloji Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş’ın “Globalizasyon ve VSY Deneyim” başlıklı sunumu ile devam etti.

Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji Sempozyumu Açılış programı, katılımcılara katılım sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum