Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EYT'LİLER KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çanakkale şubesi yönetimi, yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren Kızoğlunu makamında ziyaret etti.

EYT'LİLER KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ
25 Eylül 2019 - 12:53

Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği yönetim kurulu Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren Kızoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Çanakkale EMY Derneği Başkanı Murat Çağlayan yaptığı açıklamada; Öncelikle seçimli genel kurulda Kent Konseyi başkanı olarak seçilen muhtarımız, dostumuz Evren Kızoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu gün derneğimizin yönetim kurulu ile birlikte buradayız. Kent Konseyi Başkanı olan Evren Beyi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çanakkale Kent Konseyi başkanı evren Kızoğlu ise; “Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecimizde söylediğimiz bir söz vardı gelin Çanakkale Kent Konseyini birlikte yönetelim. Siyasi duruşu, fikri her ne olursa olsun bu şehrin bir paydaşıdır. Bu nedenle kendilerine Kent Konseyi yönetimim ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum