Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULUNDAN ANLAMLI ZİYARET

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Çanakkale Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü’yü ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULUNDAN ANLAMLI ZİYARET
25 Eylül 2019 - 12:16

24 Eylül 2019 Salı günü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite Üyeleri Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Ebru İlter, Seçil Yavaşoğlu ve İnci Bayram, Biga Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Baykal ile Öğretim Görevlisi Dalga Başarır hazır bulundu.

Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek gerçekleştirilen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Şiddet gören kadınlar için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ne kadına, ne çocuğa, hiçbir canlıya şiddet kabul edilemez. Bunu önlemeye yönelik tüm çalışmalara destek olmak istiyoruz.” dedi.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Merkezimiz 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında kurulmuş olup, yürüteceği hizmet ve faaliyetler söz konusu Kanun ile düzenlenmiştir. Şiddetin önlenmesi ile koruyucu ve önleyici tedbirlerin etkin olarak uygulanmasına yönelik destek ve izleme hizmetlerinin verildiği, çalışmalarımızı yedi gün yirmi dört saat esasına göre yürütmekteyiz. İnsan onuruna yaraşır etkili ve süratli hizmet sunumu sağlamaya çalışıyoruz. Kadının ekonomik, psikolojik, hukuki ve sosyal olarak güçlendirilmesi için her konuda destek veriyoruz. Şiddet mağduru kişilere yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. Ayrıca Biga ve Ezine Sosyal Hizmet Merkezleri’nde kadın hizmetleri birimleri bulunmaktadır.” diyerek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrasında ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde Eylül ayı Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Çanakkale İş Bankası İnönü Caddesi Şube Müdürü Hülya Öz tarafından kadın girişimcilere güncel banka kredileri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca İl Kadın Girişimciler Kurul Üyelerimiz ile birlikte Eğitim ve İnsan Kaynakları Komisyonu, Dış Ticaret Bilgilendirme, Devlet Destekleri, Hibe ve Teşvikleri Araştırma Komisyonu, Çanakkale’nin Yerel Değerleri ve Kooperatiflerden Sorumlu Komisyon, E-Ticaret ve Sosyal Medya Komisyonu, Sosyal Etkinlik ve Gezi Komisyonları oluşturularak toplantıya son verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum