Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ERSÜMER'DEN 14 GÜN KAPANMALIYIZ TAVSİYESİ..!

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cumhur Ersümer, artan koronavirüs vakaları neticesinde, Çanakkale’nin en çok vaka görülen il olması ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

ERSÜMER'DEN 14 GÜN KAPANMALIYIZ TAVSİYESİ..!
19 Nisan 2021 - 12:24

Çanakkale, 81 il içerisinde 100 bin nüfusta görülen vaka sayılarında zirveye çıktı. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cumhur Ersümer, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Ersümer, “Sevgili hemşerilerim, Sağlık Bakanlığı verilerine göre 100 binde 1.000’e en yakın şehir biziz, ülke birincisiyiz.

Çanakkale Tabipler Birliği açıklaması, endişe verici. 14 gün kapanmalıyız, hastanelerde yer yok. Kurallara mutlaka uyalım, kırmızı alarm deniyor, gazeteci bir arkadaş hafta sonu İstanbul ve yakın yerlerden geliş gidişlerin sayıları arttığını yazıyor, tedbir istiyor, şehir de kırsal da kiminle konuşsam ailelerde hastalar var, acı kayıplarımız var, aramızdan ayrılanları rahmetle yad ederek hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
 

Başta doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın, çırpınışlarını yakınen görüyorum. Yöneticilerimizin bu duruma seyirci kalmadıklarını biliyorum. Bu vahameti sonlandırmak için söylenenleri de dikkate alarak, daha sıkı tedbirler alacaklarına inanıyorum.

İş yine bize düşüyor. Yasaklamalara daha da sıkı uyalım,

Bu duruma son verelim. Başarırız evelallah” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum