Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVLET HASTANESİNDE 4.YOGUN BAKIM ÜNİTESİDE DOLDU...!

Çanakkale Tabip Odası tarafından, 81 il arasında Çanakkale’nin en çok vaka görülen il olması durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Tabip Odası, “Çanakkale’de en az 14 gün süreyle tam kapanma uygulanmalıdır” dedi.

DEVLET HASTANESİNDE 4.YOGUN BAKIM ÜNİTESİDE DOLDU...!
19 Nisan 2021 - 12:22

Çanakkale, Türkiye genelinde vaka sayıları bakımından zirveye yerleşti. Övünülmeyecek bir durumun altına imza atan Çanakkale, vaka artış oranı ve vaka sayısı ile tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Çanakkale Tabip Odası tarafından geçtiğimiz gün konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Tabip Odası konuyla ilgili, “Çanakkale’de pandemi yönetimi iflas etmiş durumdadır. İl Pandemi Kurulu’nda Çanakkale Tabip Odası yer almalı, bilimsel bir perspektifle Çanakkale’nin durumu yeniden gözden geçirilmelidir.
 

Çanakkale2de en az 14 gün süreyle tam kapanma uygulanmalıdır. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, sadece onkoloji hastaları gibi tıbbi öncelikli vakalara, acil vakalara ve pandemi hastalarına bakmak üzere organize edilmelidr.

Çanakkale’de son vaka sayıları göstermektedir ki, il pandemi yönetimi iflas etmiştir. Halkımız kendi güvenliğini sağlamak üzere azami dikkat göstermek zorundadır. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Cuma günü açılan 4. Yoğun bakım ünitesi de 2 gün içinde dolmuştur. Tüm Çanakkale halkına duyuruyoruz ki, yeni covid hastaları için yer bulmakta zorlanacağımız gibi, covid dışı vakalar için de yerimiz kalmayacak! Bu korkutucu bir film repliği değil, gerçek bir kırmızı alarmdır. Lütfen maskesiz dolaşmayınız, kalabalık ortamlara girmeyiniz, karantina kurallarına uyunuz ve acil olmadıkça hastanelere gitmeyiniz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum