Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN KARACA: '' EN AZ 14 GÜN TAM KAPANMA OLMALI ''

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 100 bin nüfusa göre görülen vakalarda, Çanakkale Türkiye’de birinci il oldu. Çanakkale’nin şu anda 81 il arasında en riskli konumda bulunması ile ilgili DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca kapanma uyarısında bulundu.

 BAŞKAN KARACA: '' EN AZ 14 GÜN TAM KAPANMA OLMALI ''
19 Nisan 2021 - 12:29 - Güncelleme: 19 Nisan 2021 - 12:57

DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, artan koronavirüs vakaları neticesinde, Türkiye’de en çok vakanın görüldüğü ilin Çanakkale olması üzerine değerlendirmede bulundu. Başkan Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “Bugün açıklanan Koronavirüs risk haritasında Çanakkale’miz ne yazık ki 1. sıraya yükseldi.

Büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımız tükenmiş durumda. İş yerleri, kapanan esnafımız da kan ağlıyor. Alınan önlemlerin ve uygulanan tedbirlerin yetersizliği gözler önündedir. Deva Partisi olarak önerilerimizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz:
 

-Aşılama çalışmaları hızlandırılarak üç dört ay içerisinde yüzde 70 aşılama oranına ulaşılmalıdır.

-Virüs yayılımı engellenecek şekilde sosyal mesafe kuralları sıkılaştırılmalı; bu süre zarfında sıkıntı çeken vatandaş ve esnaf ekonomik ve sosyal olarak desteklenmelidir.

-Günlük test sayısı arttırılmalı ve en az iki hafta tam kapanma uygulanmalıdır.

Bu tedbirleri hep birlikte uygularsak içinde bulunduğumuz durumdan bir an önce çıkacağımıza inancımız tamdır. Tüm hemşehrilerimizi sağduyulu davranmaya ve tedbirlere daha çok dikkat etmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum