Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU SİNERJİ TOPLANTISINDA 18 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, sigortacılık ve bankacılık sektörlerinde faaliyet gösteren 18no’lu Meslek Grubu Üyeleri ile sektörde yaşanan gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerilerini görüşmek üzere bir araya geldi.

ÇTSO YÖNETİM KURULU SİNERJİ TOPLANTISINDA 18 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ
05 Eylül 2019 - 15:59

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Meslek Grubu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, 18no’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar,Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Meclis ve 18no’lu Meslek Komitesi Üyeleri Orçun Oktay ve İlker Altın,İl Delegelerimiz Metin Kenar ve Nurdoğan Arslan, Meslek Grubu üyeleri Ali Karadeniz,Murat Acar,Ramazan Engin, Aydın Kuru,Harun Kuş,Çiğdem Erdal,Gülşah Altıntaş ve Hasan Işık, Genel Sekreter Sema Sandal, Komite temsilcisi ve Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt hazır bulundu.

İl Delegeleri Metin Kenar ve NurdoğanArslan,Trabzon’da gerçekleştirilen 14. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirve Toplantısı hakkında bilgi vererek katılımları konusunda destek veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. Sektörün sorunlarını dile getirdiklerini ifade etti.

 Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu,Odamızda düzenlenecek geniş katılımlı bir toplantı ile acenteler tarafından sektör sorunlarının bizzat yetkililere iletilmesinin faydalı olacağını belirterek levhaya kayıtlı olmayan sigorta acenteleri ve teknik personel olmayan ancak poliçe kesen firmaların engellenmesi için yapılan tespitlerin Oda’ya bildirildiği takdirde gerekli işlemlerin yapılacağını ifade etti.

Toplantıda sigortacılık sektöründe yaşanan rekabetin sektöre zarar vermeyecek şekilde geliştirilmesi için çalışılması gerektiği belirtilerek, hizmet alımının yetkili ve güvenilir acentelerden yapmak gerektiği ve yetkisiz acentelerden kestirilen her poliçe ile Çanakkale ekonomisine zarar verildiği vurgulandı.

Komite ve Meclis üyesi Orçun Oktay; bu bilinci yaygınlaştırmak üzere bilgilendirme toplantılarını artıracaklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum