Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU SİNERJİ TOPLANTILARINDA 14 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, ağırlıklı olarak ulaştırma, nakliye ve taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren 14 no’lu Meslek Grubu Üyeleri ile sektörde yaşanan gelişmeler ve sorunları görüşmek üzere ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bir araya geldi.

ÇTSO YÖNETİM KURULU SİNERJİ TOPLANTILARINDA 14 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ
18 Temmuz 2019 - 14:01

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Meslek grubu toplantısında, Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, A.Semih Toprak, Deniz Tennioğlu, 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, Başkan Yardımcısı Hasan Ertürk, 14 no’lu Meslek Grubunda bulunan üyeler Ahmet Toprak, Ali Taşkın, Özkan Temur, Sadık Bakır, Yalçın Ekimci ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu toplantı ile ilgili açıklamasında:   ”Kooperatifçiliğin amacı birleşmek, iş yapmak istiyorsak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Birlikte iş yapma kültürümüzü geliştirmeliyiz” dedi ve daha önceki toplantılarda sık sık gündeme gelen Otogarın fiziki şartlarının iyileştirilmesi  ve Çan yoluna bağlanması ile girişimlerin  yapıldığını ancak sonuç alınamadığına değinerek, tekrar takipçisi olacaklarını belirtti. Ezine Gıda İhtisas OSB’nin ulaşım sektöründeki yaratacağı katma değer hakkında bilgiler verdi.  Ayrıca, NACE kodlarıyla ilgili düzenleme yaparak taşıyıcılar kooperatiflerini bir araya getirip aynı meslek grubunda birleşmeleri konusunu  değerlendireceklerini  belirtti. 

Meslek Grubu toplantısında yükselen maliyetlerin sektöre yansımaları ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum