Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile Kadın Girişimcilerin iş hayatından yaşadıkları sorunları ve sosyal projeleri görüşmek üzere ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bir araya geldi.

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ
17 Ekim 2019 - 17:33

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, Seçil Yavaşoğlu, çok sayıda Kadın Girişimci Üyeleri ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“İLİMİZDEKİ KADIN GİRİŞİMCİ SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulumuzun bölgemizde gerçekleştireceği her türlü girişimde Yönetim Kurulu olarak tam destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Anne-Baba Okulu eğitimleri de sizin projeniz. Çevrenizde de duyuruların yapılmasına katkı sunmanızı bekliyorum. Benim sizlerden ricam, çalışmalarınızı sadece il merkezinde değil Odamızın çalışma alanında yer alan tüm ilçelerinde de yapılmasıdır.”dedi.

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Kadın Girişimcilerimize verdiğimiz Mentorluk eğitiminin büyük fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Buna benzer eğitim ve bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir. Tüm Kadın Girişimcilerimizi ve Girişimci adaylarını eğitimlerimize davet ediyorum. Yönetici Okulu Eğitimlerine katılan Girişimcilerimizin sertifikaları 15 Kasım 2019 saat 16.00’da ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde takdim edilecek.” diyerek Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum