Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

17 ÇANAKKALE 17 PROJE TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale valiliğimizin koordinasyonunda, “17 Çanakkale 17 proje lansman toplantısı" bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

17 Ekim 2019 - 17:38

Çanakkale’de uygulanan 17 kültür ve turizm projesinin tanıtımı için bugün bir otelin toplantı salonunda tören düzenlendi. toplantıya, Çanakkale valisi Orhan Tavlı, Çanakkale savaşları Gelibolu tarihi alan başkanı İsmail Kaşdemir, garnizon komutanı, GMK proje sorumluları, daire müdürleri ve ilgili birimler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan, 17 kültür ve turizm projesinin tanıtımı öncesi ilk konuşmayı Gelibolu tarihi alan başkanı İsmail Kaşdemir yaptı.

Çanakkale valisi Orhan Tavlı da proje lansman toplantısında yaptığı konuşmada, Çanakkale de turizm alanında yapılan yatırımlara değindi. Konuşmalarının ardından sinevizyon eşliğinde projeler tanıtıldı.

Projeler arasında, majestic batığının dalış turizmine açılması, Troya tarihi milli parkı karanlık liman – bisiklet yolu ve çevre düzenlemesi, troas kültür rotaları, tarihi su kemeri’nin ihyası, kadırga sahili yol ve aydınlatma düzenlemesi, troya müzesi 3d projeksiyon mapping, Gülpınar zeytinyağı müzesi, lampsakos’tan Lapseki’ye sahil bandı düzenlemesi, çardak ticaret merkezi yapımı projeleri yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum