Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO ÜYELERİ 42.TURKEYBUILD İSTANBUL YAPI FUARINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerini 18-22 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen 42. TURKEYBUILD İstanbul 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına götürdü.

ÇTSO ÜYELERİ 42.TURKEYBUILD İSTANBUL YAPI FUARINI ZİYARET ETTİ
19 Haziran 2019 - 10:54

ÇTSO 7 ve 8 ‘nolu inşaat ve inşaat malzemeleri Meslek Komitelerinin organizasyonunda 18Haziran 2019Salı günü gerçekleştirilen fuar ziyaretinde katılan sektör temsilcileri,42. yaşını kutlayan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşıyan yapı fuarında sektörde meydana gelen gelişmeleri yakından takip ederek bilgi alma şansına sahip oldu.

Katılım sağlayan üyelerimiz, organizasyonu sağlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu üyelerine yapı ve inşaat sektörüne sağladığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, Odanın yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği iş gezilerinin sektör temsilcileri için gelişen teknolojileri yerinde görmeleri,yapılacak  çalışmalarda yeni vizyonların oluşmasına ve olası iş birliklerinin sağlanması adına büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum