Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE RAMAZAN BAYRAMINDA ALINAN TRAFİK TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

ÇANAKKALE'DE RAMAZAN BAYRAMINDA ALINAN TRAFİK TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
19 Haziran 2019 - 10:50

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik toplantı salonunda Vali Orhan TAVLI başkanlığında, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir,Vali Yardımcıları Cezmi Batuk, Abdullah Köklü, Ali İkram Tuna, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Alparslan Baysal, Karayolları 142.Şube Şefi Orhan Yıldız, Karayolları 13. Şube Şefi Hasan Kılıç, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve  Jandarma ve Emniyet personelinin katılımı ile Çanakkale’de Ramazan Bayramında Alınan Trafik Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Vatandaşlarımızın Hızlı ve konforlu bir şekilde Feribot geçişlerinin sağlanması amacıyla;

Çanakkale’de yaşayan vatandaşlarımızın trafik yoğunluğundan etkilenmemeleri amacıyla Çanakkale feribot sırası Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’ne verildi, Çanakkale İskelesine 3. araç gişesi hizmete açıldı ve gişelerin arkasına ve gemilere bilgilendirme tabelaları konuldu, bankamatiklerin hemen arkasından olacak şekilde ekstra yaya çıkış yolu açıldı.

Eceabat İlçesinde Kilitbahir Ağadere mevkiine oluşturulan 250 araçlık otopark alanı ile bekleme süreleri azaldı, insanlara daha iyi ortamda bekleme imkânı sunuldu.

Lâpseki İlçesinde D-200 karayolunda trafik yoğunluğu oluşmaması ve feribota ulaşımın hızlanması için Lâpseki Feribot sırası güzergâhı, alternatif alan oluşturularak Dalyan mevkiinde ikiye ayrıldı.

 Çanakkale, Gelibolu, Eceabat ve Lâpseki girişlerine Feribot yönlendirme tabelaları yerleştirildi.

Ramazan Bayramı süresince yola çıkan sürücülerin güvenli yolculuk yapmaları için Çanakkale il genelinde oluşturulan Emniyet ve Jandarma trafik kontrol noktalarında bayram tatili süresince Jandarma ve Emniyet personellerince havadan ve karadan trafik denetim ve uygulamaları yapıldı. Emniyet ve Jandarma trafik kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü de trafik denetlemelerine katıldılar.

Vali Orhan TAVLI başkanlığında yapılan toplantıda, 9 günlük bayram tatili boyunca trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşlarımızın trafik yoğunluğundan etkilenmemeleri amacıyla alınan tedbirler değerlendirildi.

Vali Orhan TAVLI, bayram tatili boyunca ilimiz genelinde alınan trafik tedbirleriyle vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında trafik yoğunluğundan etkilenmeden bir bayram tatili süreci geçirdiklerini söyledi.

Toplantıya katılan yetkililerin öneri ve değerlendirmelerini dinleyen Vali Orhan TAVLI,  Yaz sezonu ile trafik yoğunluğunun artacağını, hem güvenlik hem de trafik anlamında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için koordineli ve uyum içinde çalışmanın önemine değinerek alınan tedbirlerle vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında Bayram Tatilini geçirmesinde özverili bir şekilde çalışan Vali Yardımcılarına, Kaymakamlara, Emniyet, Jandarma, Karayolları, GESTAŞ, yerel yönetimler ve diğer kurum personeline teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum