Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO SİNERJİ TOPLANTILARINDA YÖNETİM KURULU 13 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, ağırlıklı olarak dayanıklı tüketim mallarının toptan ve perakende satışı, iklimlendirme sistemleri, bilişim, elektronik eşya ve GSM sektörlerinde faaliyet gösteren 13 no’lu Meslek Grubu Üyeleri ile sektörde yaşanan gelişmeler ve sorunları görüşmek üzere ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bir araya geldi.

ÇTSO SİNERJİ TOPLANTILARINDA YÖNETİM KURULU 13 NO'LU MESLEK GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ
28 Haziran 2019 - 10:28

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Meslek grubu toplantısında, Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Semih Toprak, Berkin Karaca, Ersin Kahraman, 13 no’lu Meslek Komite Başkanı Mehmet Uz, Komite Üyeleri Erol Özcan, 13 no’lu Meslek Grubunda bulunan üyeler Ramazan Yılmaz, Tayfun Taşbilek, Onur Karpuz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu toplantı ile ilgili açıklamasında: Üretmeden tüketiyoruz, önce üretmeliyiz. Üretecek olan yatırımcıları kısıtlamamalıyız. Üretecek ve  ihracat yapacak üyelerimizin kılavuzu olmak istiyoruz.” dedi.

Meslek grubu toplantısına katılan üyeler; finansmana erişimde yaşanan zorlukları, bürokrasiyi, vasıflı eleman bulmadaki güçlükleri ve Teknopark’ın durumu ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

YAT LİMANI VE KRUVAZİYER LİMAN İSTİYORUZ!

Ayrıca üyeler tarafından Yat Limanı ve Kruvaziyer Liman konusunun gündemde tutulması istendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum