Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO'DA YILIN İLK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, 2020 yılında yapılması planlanan projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO'DA YILIN İLK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
09 Ocak 2020 - 14:47

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Berkin Karaca, Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal, 3 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Uysal, 5 no’lu Meslek Komite Başkanı Emre Altındal, 7 no’lu Meslek Komite Başkanı Ersin Vural, 8 no’lu Meslek Komite Başkanı Kaan Şavlı, 9 no’lu Meslek Komite Başkanı Yasin Başaran, 12 no’lu Meslek Komite Başkanı Mustafa Uzkuç, 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, 17 no’lu Meslek Komite Başkanı Nazmiye Gök ve 20 no’lu Meslek Komite Başkanı Faruk Kartal hazır bulundu.

“2020 YILINDA EKONOMİMİZİ BİR ÖNCEKİ YILDAN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Komite Başkanları toplantısında 2020 yılında Oda tarafından gerçekleştirilmesi planlanan proje ve faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Semizoğlu; “ 2020 yılının ilk iş gününe Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Gelir İdaresi Başkanı, üç kamu bankası Genel Müdür ve üst düzey yöneticileri ile başladık. Çanakkale’de bugüne kadar en nitelikli, verimli ve çözüm odaklı verimli toplantılardan birisinin yapıldığını düşünüyorum. İş insanları olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi birinci ağızdan kendilerine ilettik. Sayın Bakanımız ve Banka Genel Müdürleri tek tek soruları cevaplayarak kendilerine iletilen konuları notlar aldı. Özel görüşme yapmak isteyen iş insanlarımızla ayrıca toplantı odalarımızda birebir görüşmeler gerçekleştirildi.Açıkçası iş insanlarımıza gösterilen bu ilgi benim 2020 yılına daha fazla umutla bakmamı sağladı. Bakanımızın, tüketim toplumundan üretim toplumuna geçiş süreçleri için alınacak tedbirler sayesinde 2020 yılından başlayarak ekonomimizde iyileşmeler görüleceğini umut ediyorum.” dedi.

“KOBİ’LERİMİZ EKONOMİMİZİN EN DİNAMİK VE EN ÜRETKEN TEMEL TAŞLARIDIR”

Başkan Semizoğlu; “KOBİ’lerimiz %98’i gibi bir oranla ekonomimizin tartışmasız en büyük temel taşlarını oluşturmaktadır. Oda olarak bizlere düşen üyelerimizin ticari faaliyetini geliştirmek ve mümkün olduğu kadar bürokrasiden arınmış bir ortamda yapılmasına imkan sağlamaktır. İlimizin ihracatının artmasını önceliklerimiz arasında.  Üyelerimizin ihracatını geliştirmek üzere Odamız bünyesinde birim oluşturduk. Bunu yurt dışı iş gezileriyle destekleyerek üyelerimizi daha fazla yurt dışı pazarlara taşımayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulunarak 2020 yılında tüm üyelerimize bereketli kazançlar diliyorum dedi.

Komite Başkanları da toplantıda; kamu bankalarında nispeten iyileşme olduğunu belirterek bu durumun piyasalarda olumlu yansımasının beklendiği ve eğitim kurumlarının uzun sömestr tatillerinden olumsuz etkilendiği konuları gündeme getirildi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum