Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ'NDE OKUL BULUŞMALARI BAŞLADI

Kentte yaşayan bütün çocuklara hizmet vermeyi hedefleyen ve çalışmalarını bu hedef doğrultusunda sürdüren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nin, açılışından bu yana gerçekleştirdiği "Okul Buluşmaları" etkinliğinin 2019-2020 dönemi başladı.

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ'NDE OKUL BULUŞMALARI BAŞLADI
01 Kasım 2019 - 12:56

Çocuk Kültür Evi, yeni dönemin ilk buluşmasında 18 Mart İlkokulu Anasınıfı ile keyifli bir masal atölyesi gerçekleştirdi. Audrey Penn'in yazıp, Ruth E. Harper ve Nancy M. Leak 'ın resimlendirdiği "Avucundaki Öpücük " isimli kitabın çocuklarla paylaşılmasıyla başlayan etkinlik ana karakter-olay-hikaye örgüsüne dair soru cevaplarla zenginleşti. Okul Buluşmaları etkinliğinin başlamasıyla birlikte Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret eden 18 Mart İlkokulu 2/D sınıfına yönelik olarak da Hayao Miyazaki 'nin "Komşum Totoro" filminin izlenip yorumlandığı bir film okuma atölyesi gerçekleştirildi. Etkinliklerin ardından Çocuk Kültür Evi kütüphanesini ve diğer atölye alanlarını inceleme fırsatı bulan çocukların keyifleri görülmeye değerdi. Çocukların heyecan ve merakla dahil olduğu buluşmalar toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Yoğun ilgi gören Çocuk Kültür Evi "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı tefondan ulaşılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum