Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESKİ HÜKÜMLÜ, TMY VE ENGELLİ PERSONEL ALACAK

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Çanakkale ONSEKİZ Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne 14 eski hükümlü - TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) ve 1 engelli olmak üzere toplam 15 daimi temizlik görevlisi alınacağı belirtildi.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESKİ HÜKÜMLÜ, TMY VE ENGELLİ PERSONEL ALACAK
21 Aralık 2018 - 10:15 - Güncelleme: 21 Aralık 2018 - 10:19

Başvurular 24 – 28 Aralık tarihleri arasında; İŞKUR İl Müdürlüklerinden, Hizmet Merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr web adresinden yapılabilecek.

Başvuru yapacak adaylarda aranan nitelik ve şartlar ise şöyle; Eski Hükümlü kadrosu için; 1 yıl ve üzeri ceza aldığını gösterir Adli Makamlardan alınmış Eski Hükümlü belgesi, Engelli personel kadrosu için %40 ve üzeri engelli raporu, Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan, askeri hastanelerce kendilerine verilen sağlık kurulu raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını gösterir belgeleri İŞKUR’a kayıt ettirmeleri gerekmektedir.İlana Çanakkale merkez ve ilçelerinde ikamet edenler başvurabilecek.  En az ilköğretim mezunu olma şartı aranan ilanda sonuçlar noter kurası ile belirlenecek.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya Biga İŞKUR Hizmet Merkezine başvurabilirler.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum