Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'DA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü, 12 Mart Salı günü saat 10.00’da Çan Belediyesi Düğün Salonunda Çan Kaymakamlığı ve Çan 23 Eylül Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları programla kutlandı.

ÇAN'DA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI
12 Mart 2019 - 16:04

Programa Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Garnizon Komutanı Jan. Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Garnizon Komutanı Pers. Ast. Caner Zehni, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, MHP Çan İlçe Başkanı Fevki Karakaya ve Yönetimi, CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil ve Yönetimi, CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, İYİ Parti Çan Belediye Başkan Adayı Fazıl Sayın, İYİ Parti Yönetimi, STK Başkanları, Okul Müdür ve Öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Akabinde Çan 23 Eylül Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Candemir Alp, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Mehmet Akif Ersoy´u anlatan slâyt gösterisi izlendikten sonra, 23 Eylül Ortaokulu öğrencileri şiir ve oratoryo gösterisi yaptı.

Öğrencilerinin gösterilerin ardından Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Garnizon Komutanı Pers. Ast. Caner Zehni ve Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu okullar arası yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum