Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇABİP VE PEBİP'TEN ŞEHİTLERE SAYGI TURU

Çanakkale ve Pegai Bisiklet Platformları Şehitlere Saygı Turu için bir araya geldiler.

ÇABİP VE PEBİP'TEN ŞEHİTLERE SAYGI TURU
01 Ekim 2019 - 13:43

2016 yılında Çanakkale'de kurulan Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) ve 2017 yılında Biga'da çalışmalarına başlayan Pegai Bisiklet Platformu (PEBİP) gönüllüsü bisiklet severler 29 Eylül Pazar günü Gelibolu Yarımadası'nda Şehitlere Saygı Turunu düzenlediler.

. Pegai Bisiklet Platformu tarafından 3 yıldır düzenlenen "Şehitlere Saygı Turu" bu yıl dostluk ve kardeşlik vurgusuyla ortak bir tura dönüştü. 74 Bisiklet severin katılımıyla Havuzlar Şehitliği'nde kahvaltı ile başlayan tur, daha sonra bisiklet severlerin Şahindere'deki Şehitlik ziyareti ve Çanakkale Şehitler Abidesi'ndeki toplu fotoğraf çekiminin ardından, Alçıtepe'de bulunan Sahra Hastanesi'ni ziyaret etmeleriyle Çanakkale Truva Atı Heykeli altında son buldu.

Platform gönüllülerinin yaptığı açıklamada; Çanakkale İli sınırları içerisinde bisiklet kültürünü ve ulaşımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yürüten iki yapının bugün dostane ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirdiği organizasyonda bir araya geldik.

. Önümüzdeki yıllar için de birbirimize söz verdik. İnanıyoruz ki çevre İl ve İlçelerden de bu tura katkı verecek dostlarımız olacaktır diyerek sözlerini sonlandırdılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum