Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır, Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz, Hüseyin Erdoğan, Tevfik Başarır ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
20 Eylül 2018 - 15:54

Perşembe günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Toprak ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan 5-7 Ekim 2018 tarihlerinde Biga Fuar Alanı’nda bu yıl on ikincisi düzenlenecek olan “Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” hakkında ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu yetkililerini, bölgenin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım sektörünü desteklemek ve geliştirmek adına gerçekleştirdikleri fuar ve benzeri faaliyetleriçin gösterdikleri emeğe teşekkür ederek tebrik etti.

Başkan Semizoğlu, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Çanakkale’de faaliyet gösteren 5 Oda ve Borsa’nın bölge ekonomisini geliştirmek üzere hep birlikte üyelerin faaliyetlerini geliştirici yeni projeler üretmenin ve lobicilik faaliyetlerinin önemini vurguladı.

Ziyaret sonrasında Başkan Semizoğlu Biga Fuarı’nın bölgeye hayırlı olmasını dileyerek gerçekleştirilen ziyaret için Biga TSO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum